Verzending van wijn

Bestellingen bij Hope Wines worden zo snel mogelijk verwerkt en op transport gezet. Wij streven er naar om bestellingen de dag nadien reeds te leveren. Deze verzendingen worden verzekerd door Hope Wines. Wij vragen aan onze klant om gebroken verpakkingen niet te aanvaarden. U zal van ons vervanging krijgen of een waardebon indien de producten niet meer op voorraad zijn. 

Gratis verzending
Alle bestellingen, ongeacht het bedrag, binnen een straal van 15km van de winkel te Duffel worden gratis geleverd. Bestellingen buiten deze straal van 15km worden geleverd aan verzendingskost. Hiervoor hanteren wij de kosten van onze pakjesverdeler (Bpost). 
Alle bestellingen met een minimumbedrag van €150 worden eveneens gratis geleverd door Bpost. 

 

Retour van wijn (kurkgarantie)

Wijnen van Hope Wines die zijn afgeleverd worden niet meer terug genomen. Dit omdat wijn een levend product is en dat de wijze van bewaring van groot belang is.

Indien u echter een wijn bij ons heeft aangekocht dan geven wij u een éénjarige kurkgarantie. Dit betekent dat een wijn die bij Hope Wines is gekocht en last zou hebben van kurksmaak, door ons wordt vervangen door eenzelfde type of door een waardebon indien de wijn in kwestie niet meer op stock of leverbaar zou zijn.  Om van deze garantie te kunnen genieten dient u de getroffen wijnfles binnen te brengen bij onze winkel te Duffel, samen met het aankoopbewijs. 

 

© 2020 - 2021 Hope Wines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.